O nama

O nama

Profesionalni fizioterapeuti

Pokazujemo vodstvo, ističemo se u znanju i nadahnjujemo druge. Težimo jasnosti u komunikaciji. Otvoreni smo za nove ideje i nikada nećemo odustati.

Volimo ono što radimo.

Činimo pravu stvar.

Služimo drugima.

Redovne edukacije.

fizioterapeut-capljina

Fizioterapijom rukovodi i u njoj ordinira Tihomir Goluža, viši fizioterapeut s dugogodišnjim iskustvom u struci. Iskustvo je stekao radeći u Koštanoj bolnici Stolac, a posljednjih 20 godina rukovidi Centrom za fizikalnu rehabilitaciju u Domu zdravlja Stolac, gdje uspješno tretira najkompliciranije i najzahtjevnije dijagnoze.
Fizioterapeut Goluža radi po liječničkim dijagnozama. Izvrstan je poznavatelj svoje djelatnosti, s odličnim praktičnim i teorijskim vještinama u postavljanju funkcionalne dijagnoze i određivanju terapijske intervencije. Odlikuje se sposobnošću komunikacije s pacjentima u obliku izvrsne razmjene divnih i ohrabrujućih riječi, relaksirajući tako cijeli proces liječenja.

U svom dugogodišnjem radu prepoznat je kao odličan fizioterapeut u uspješnom liječenju bolova u kraljeznici, zglobova kao i saniranju sportskih ozlijeda.
Fizioterapija je opremljena suvremenom opremom, a uz fizoterapeuta Tihomira Golužu, usluge iz fizikalne rehabilitacije pruža magistar fizioterapije Ivan Goluža.

Naša galerija

Kontakt:

Tihomir: +387 63 320 540

Ivan: +387 63 980 952

 

+387 63 320 540

info@fizioterapija-goluza.com

© 2021 Werbeeinfach – All rights reserved.

By Werbeeinfach with ❤️️